Breaking News
12 Δεκεμβρίου 2016

Με ακόμη τρία πανελλήνια ρεκόρ ολοκληρώθηκε το Γκραν Πρι Κολύμβησης Χριστουγέννων σε 25άρα πισίνα που διεξήχθη στο κλειστό Κολυμβητήριο του ΕΑΚ Βόλου το Σαββατοκύριακο.

Οι νεαροί σε ηλικία αθλητές έδειξαν πως το μέλλον τους ανήκει, καθώς έκαναν πολύ σπουδαίες επιδόσεις. Ο Δημήτρης Νέγρης στα 1500μ. ελεύθερο πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ Εφήβων με χρόνο 15:06.33, "σπάζοντας" το 15:13.18 του Γιώργου Διαμαντίδη από το 2002!

Στα 50μ. ελεύθερο ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ Στάμου πέτυχε χρόνο 25.07, ο οποίος συνιστά πανελλήνιο ρεκόρ Παμπαίδων Β ξεπερνώντας το 25.24 του Χρήστου Παπαδόπουλου από το 2010.

Το τρίτο ρεκόρ (Παμπαίδων Α') από τον Γιάννη Χρήστου στα 50μ ύπτιο που το πρωί πέτυχε 26.84 και βελτίωσε το ρεκόρ του Στέργιου - Μάριου Μπίλα (27.15) από πέρυσι και το απόγευμα στον τελικό το βελτίωσε ακόμη πιο πολύ (26.71). Οι επιδόσεις αυτές καταγράφονται και στην ανενεργή πλέον κατηγορία Παίδων Β' (26.94 Παναγιώτης Μπολάνος την προηγούμενη).

Στην ίδια κατηγορία (Παίδων Β'), όπου τα ρεκόρ πλέον καταγράφονται αρχειακά, έγιναν ακόμη τρεις (3) νέες καλύτερες επιδόσεις.

Δύο φορές, στα 50μ ελεύθερο από τον Νίκο Δρόσο. Στον πρωινό προκριματικό τερμάτισε σε 24.06, ενώ στον απογευματινό τελικό κατάφερε να πετύχει επίδοση 23.95. Το ρεκόρ εδώ ήταν του Ιωάννη Στάμου (24.09)

Τέλος, ο Αρκάδιος - Γεώργιος Ασπρουγάλης στα 100μ. πρόσθιο με το 1:04.10 που σημείωσε, ξεπέρασε την επίδοση 1:04.43 του Παναγιώτη Σαμιλίδη που κρατούσε από το 2008, δείχνοντας πως έχει δυνατότητες να φτάσει ψηλά.

Ο Νίκος Κραουνάκης, υπεύθυνος αναπτυξιακός Ομοσπονδιακός προπονητής, σημείωσε μετά την λήξη των αγώνων: «Έγινε μια πραγματικά εξαιρετική διοργάνωση. Ερχόμενοι στον Βόλο, το κολυμβητήριο του οποίου έχει τις καλύτερες συνθήκες, δώσαμε την δυνατότητα στους αθλητές να κάνουν πολύ καλές επιδόσεις. Οι αγώνες ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί και τα πολλά πανελλήνια ρεκόρ που σημειώθηκαν στις μικρές ηλικιακές κατηγορίες δείχνουν τις δυνατότητες ανάπτυξης της ελληνικής κολύμβησης. Υπάρχει προοπτική γι' αυτά τα παιδιά και με πολύ κόπο και δουλειά μπορούν να έχουν ένα πολύ καλό μέλλον».
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics