Breaking News
09 Μαΐου 2017

Για 5η σερί σεζόν και 4η συνολικά αήττητος, ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε πρωταθλητής στην Α1 ανδρών.

Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν έναν ακόμη «υγιεινό περίπατο» απέναντι στην Βουλιαγμένη και με το εμφατικό 12-3 στο κλειστό «Πέτρος Καπαγέρωφ» έκαναν το 3-0 στη σειρά των τελικών των play off κι έφτασαν με sweep στην κατάκτηση του 29ου τίτλου στην ιστορία τους και 21ου από καταβολής της Α1.
Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου είχαν τον απόλυτο έλεγχο στην αναμέτρηση και πανηγύρισαν δικαιολογημένα το πρώτο από τα τρία τρόπαια που διεκδικούν μέσα στο μήνα.
Ακολουθεί το final 4 του κυπέλλου (19-20/5 στο Καρπενήσι) και αμέσως μετά ο μεγάλος στόχος της χρονιάς, που δεν είναι άλλος από το final 6 του Champions League στη Βουδαπέστη (25-27/5).
Η τελική κατάταξη της Α1 ανδρών:
1. Ολυμπιακός
2. Βουλιαγμένη
3. Γλυφάδα
4. ΠΑΟΚ
5. Παλαιό Φάληρο
6. Παναθηναϊκός
7. Υδραϊκός
8. Εθνικός
9. Πανιώνιος
10. Χίος
11. ΝΟ Πατρών (υποβιβάστηκε)
12. Καλαμάκι (υποβιβάστηκε)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics