Breaking News
09 Αυγούστου 2017

«Χρυσός» βαθμός για την Εθνική Ελλάδος πόλο Νέων Ανδρών, που με αντεπίθεση στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα, ισοφάρισε 10-10 τη Ρωσία και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

 

Αν και βρέθηκε να χάνει 10-8, χάρη σε δύο γκολ του Χαράλαμπου Τρούλου στα τελευταία δύο λεπτά, η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των Νέων Ανδρών αναδείχθηκε ισόπαλη 10-10 με την αντίστοιχη της Ρωσίας, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής για τον Α΄ όμιλο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξάγεται στο Βελιγράδι, και εξασφάλισε την πρώτη θέση στο γκρουπ της, καθώς και την απευθείας πρόκριση στους προημιτελικούς.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην πρώτη φάση με τρεις νίκες και μια ισοπαλία, με αποτέλεσμα να προηγείται στην κατάταξη του Α΄ ομίλου με 7 βαθμούς, ενώ ακολουθούν οι ΗΠΑ με 4, η Ρωσία με 3, το Ιράν με 2 και το Πουέρτο Ρίκο χωρίς βαθμό.

Αύριο η εθνική έχει ρεπό, ωστόσο δεν μπορεί να χάσει την «πρωτιά» στον όμιλο κι έτσι θα δώσει την Παρασκευή το επόμενο παιχνίδι της (σ.σ. την Πέμπτη θα διεξαχθούν οι αγώνες χιαστί για πρόκριση στους «8»), όταν θα αντιμετωπίσει στους προημιτελικούς τον νικητή του ζευγαριού 2ος Β΄ ομίλου-3ος Γ΄ ομίλου.

Η εθνική προηγήθηκε 6-4 στο ημίχρονο, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο Κονσταντίν Χάρκοφ πέτυχε τρία από τα τέσσερα γκολ του στο β΄ μέρος και έδωσε το προβάδισμα στη Ρωσία με 10-8. Όμως, η «γαλανόλευκη» δεν κατέθεσε τα όπλα και ο Τρούλος μείωσε αρχικά, ενώ «έγραψε» το 10-10, μισό λεπτό πριν από τη λήξη του αγώνα, με αποτέλεσμα η ομάδα του Τεό Λοράντου να παραμείνει αήττητη στην διοργάνωση και να πάρει το «εισιτήριο» για τους «8». Η Ελλάδα είχε 3/11 με παίκτη παραπάνω και η Ρωσία 4/8.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη τη Ρωσία): 1-2, 3-4, 3-2, 3-2.

Οι συνθέσεις:

ΡΩΣΙΑ: Τσουβίλεφ, Προνίν, Σέιν, Γιούσοφ, Κρουγκ, Μερκούλοφ 1, Αντρέεφ 2, Κουτσερένκο, Ζακίροφ 3, Γκουσάροφ, Σακουντίνοφ, Χάρκοφ 4, Τσιρκόφ.

ΕΛΛΑΔΑ: Ζερδεβάς, Σκουμπάκης, Γαρδίκας 1, Γκιουβέτσης 2, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος 1, Μουρατίδης 1, Δελαγραμμάτικας, Τρούλος 3, Μασμανίδης, Καπετενάκης, Σιορδίλης.
aek365.com

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics