Breaking News
12 Σεπτεμβρίου 2017

Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των εφήβων «ζευγάρωσε» τις νίκες της στον Δ΄ όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται στη Μάλτα.

Το συγκρότημα του Δημήτρη Κραβαρίτη επιβλήθηκε σήμερα 9-7 της Ρωσίας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής, ενώ ολοκληρώνει αύριο τις υποχρεώσεις του στο γκρουπ απέναντι στην Τουρκία (12/9, 13:45).

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 3-3, 2-2, 1-0.

Η Ρωσία άνοιξε το σκορ με τον Φρόλοφ, αλλά η εθνική προηγήθηκε 3-1, χάρη σε τέρματα των Παπανικολάου, Καλογερόπουλου και Γραμματικού. Η Ρωσία ισοφάρισε 4-4 στην διάρκεια του δευτέρου οκταλέπτου, αλλά το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ανέκτησε προβάδισμα δύο γκολ (6-4), 2.5 λεπτά πριν από τη λήξη του ημιχρόνου, με τέρματα των Παπανικολάου και Τσιστράκη. Στη συνέχεια η «γαλανόλευκη» διατήρησε την πρωτοπορία στο σκορ μέχρι το τέλος, με τους Ρώσους να μειώνουν στο ένα γκολ και την εθνική να αυξάνει το προβάδισμά της στο +2, και πανηγύρισε την δεύτερη νίκη της στην διοργάνωση.

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Μανθογιάνης, Αλαμάνος, Κουρούβανης, Γωνιωτάκης, Κουλούρης, Δήμου 2, Τσιστράκης 1, Καλογερόπουλος 1, Γραμματικός 1, Πάτερος, Περόπουλος, Παπανικολάου 4, Πιόβαν.

Για τη Ρωσία σκόραραν οι Μαχιγιάνοφ 3, Φρόλοφ 2, Σερεμπρένικοφ, Βασίλεφ.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics