Breaking News
22 Οκτωβρίου 2017

O NO Ρεθύμνου ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στην 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α1 γυναικών, επικρατώντας 13-6 εκτός έδρας του Τρίτωνα.

 


Η νεανική ομάδα του Ρεθύμνου που έχει χτίσει ο Κώστας Φιτσανάκης από το μηδέν κατάφερε να κυριαρχήσει φτάνοντας σε μία ευρεία νίκη.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Κρητικιές είχαν προβάδισμα 4-5 με το ματς να είναι σχετικά αμφίρροπο, όμως με ένα επί μέρους 5-0 στο τρίτο οκτάλεπτο καθάρισαν ουσιαστικά το ματς.

Κορυφαία για την ομάδα των φιλοξενούμενων ήταν η Ηρώ Καρυπίδου, η οποία σκόραρε 5 φορές.

ΤΡΙΤΩΝΑΣ - ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ 6-13

Τα οκτάλεπτα: 1-3, 3-2, 0-5, 2-3.

ΤΡΙΤΩΝ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ (Άγγελος Γαρελίδης): Λάζαρη, Τσάκα, Ανδρή, Αργυρού, Λίβα, Σαμαρά 1, Κουζούνα, Παντελίδου 1, Παλαιοδήμου 1, Σελετοπούλου 3, Μαλλιαρού, Κορμά, Καλογερά, Παπαδάκη.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ (Κώστας Φιτσανάκης): Κυριακάκη Φλωρα, Σαφέτη 1, Φαρμάκη Ε.2, Γαγάνη, Καρυπίδου Ηρώ 5, Καρυπίδου Μ. 1, Φαρμάκη Μ., Στρατηδάκη 1, Ευθυμίου, Κυριακάκη, Πέττα 1, Ζαβέλα 2.

Διαιτητές: Ποσποτίκης, Κραβαρίτης.

Αλυτάρχης: Στέλιος Φόβος

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics