Breaking News
04 Νοεμβρίου 2017

Η ομάδα πόλο του ΟΦΗ παραμένει χωρίς βαθμό, μετά την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών, καθώς ηττήθηκε εντός έδρας από τον ΝΟ Χίου με 11-7.

 

 

Οι Ηρακλειώτες δεν πτοήθηκαν από την βροχόπτωση, σπεύδοντας στο κολυμβητήριου του Ηρακλείου για να στηρίξουν την ομάδα τους, η οποία βρέθηκε στο πρώτο οκτάλεπτο πίσω στο σκορ με 1-3.

Παρότι στη συνέχεια οι παίκτες του Μάκη Βολτυράκη αντέδρασαν, δεν μπόρεσαν να επιβληθούν γνωρίζοντας την ήττα με 7-11.

Κορυφαίος για την ομάδα του Μιχάλη Λαζαρίδη ήταν οι Ρουστάμοφ και Πανταζόπουλος με 3 γκολ, ενώ για τον ΟΦΗ, οι Πισσάς και Τακχάλα με 2 γκολ.

ΟΦΗ - ΝΟ ΧΙΟΥ 7-11

Οκτάλεπτα: 1-3, 2-2, 3-4, 1-2.

 ΟΦΗ (Μάκης Βολτυράκης): Τσαβολάκης, Παπανικολάου 1, Κόκκινος, Τσικβινίτζε, Βασιλάκης, Αλάτσης, Τζακχάλα 2, Πίσσας 2, Σιράπογλου, Κλήμος 1, Γιογουρτάκης 1, Καλής, Καβουσάνος, Ιερωνυμάκης, Σπυριδάκης.

ΝΟ ΧΙΟΥ (Μιχάλης Λαζαρίδης): Καραμπέτσος Μιμίδης, Ρουστάμοφ 3, Τεσάνοβιτς 2, Καλαργυρός;, Καρακάσης 2, Κανδιόγλου, Πανταζόπουλος 3, Παπούκας 1, Καλογεράκος, Πέττας, Αϊβαλιώτης, Καζάζης.

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Λευτέρης Γιαννέλλης

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics