Breaking News
25 Ιανουαρίου 2018

Τον πρώτο του αγώνα σε 50άρα πισίνα στο εξωτερικό, για τη φετινή χρονιά, θα κάνει στο Euromeet του Λουξεμβούργου ο Απόστολος Χρήστου.

Ο 21χρονος πρωταθλητής του Ολυμπιακού είναι το μεγαλύτερο όνομα από τους συνολικά δέκα Έλληνες κολυμβητές/τριες που θα αγωνιστούν στο καθιερωμένο μίτινγκ, που αρχίζει αύριο (26/1) και συγκεντρώνει πολλά από τα μεγάλα ονόματα της ευρωπαϊκής κολύμβησης.

«Μετά από την καλή μου εμφάνιση στο Ευρωπαϊκό 25αρας, που έκλεισε το 2017 με επιτυχία, τώρα οι αγώνες στο Λουξεμβούργο είναι οι πρώτοι μου διεθνείς αγώνες για το 2018. Ευελπιστώ σε μια καλή αρχή, χωρίς βέβαια να έχω πολύ υψηλές απαιτήσεις, καθώς βρίσκομαι στα μέσα της προετοιμασίας μου, οπότε αυτός ο αγώνας αποτελεί ένα πέρασμα για μένα και μια ευκαιρία να δοκιμάσω το πού βρίσκομαι», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο Χρήστου, προσθέτοντας ότι «... η συμμετοχή μου στο Λουξεμβούργο είναι σημαντική, γιατί μου δίνει τη δυνατότητα να συναγωνιστώ αθλητές υψηλού επιπέδου και να αποκτήσω σημαντικές εμπειρίες».

Οσο για τους στόχους της φετινής χρονιάς, ο πρωταθλητής του Ολυμπιακού ανέφερε: «Η περίοδος που διανύω προπονητικά είναι πολύ απαιτητική, καθώς ο πρώτος μου στόχος για φέτος είναι η Μασσαλία (σ.σ. το μίτινγκ της σειράς Golden Tour, που θα γίνει στις αρχές Απριλίου). Από εκεί και πέρα, οι Μεσογειακοί αγώνες το καλοκαίρι αποτελούν ακόμη έναν στόχο, αλλά το επίκεντρο της προετοιμασίας μου είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Γλασκόβης τον Αύγουστο».

ΑΠΕ-ΜΠΕ.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics