Breaking News
24 Ιουλίου 2018

Δείτε σε video πως έζησαν οι Έλληνες διεθνείς το τελευταίο πέναλτι της Εθνικής ομάδας πόλο των γυναικών στον προημιτελικό με τη Ρωσία.



Οι παίκτες της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών την ώρα της διαδικασίας των πέναλτι στον αγώνα των γυναικών με τη Ρωσία για την προημιτελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ήταν στο πούλμαν και έτσι αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση μέσα από τα κινητά τους τηλέφωνα.

Όπως θα δείτε και στο video που ανέβασε στο λογαριασμό του ο Κωνσταντίνος Γενηδουνιάς, οι διεθνείς είχαν μαζευτεί στο πίσω μέρος του πούλμαν που τους μετέφερε και παρακολούθησαν με αγωνία την εξέλιξη της διαδικασίας των πέναλτι.

Όταν η Έλενα Ξενάκη σκόραρε και χάρισε την πρόκριση στην Εθνική ομάδα πόλο των γυναικών στα ημιτελικά ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς.

Δείτε το σχετικό video.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics