Breaking News
29 Ιουλίου 2018


Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από το πρωί της Κυριακής (29/7) η αποστολή της εθνικής ομάδας Γυναικών του πόλο.

 


Το αντιπροσωπευτικό μας «συγκρότημα» έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που έγινε στην Βαρκελώνη της Ισπανίας, αλλά ηττήθηκε από την Ολλανδία και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο.

Ο Γιώργος Μορφέσης, τα μέλη του τεχνικού τιμ και οι Ελληνίδες πολίστριες έφτασαν στο «Ελ. Βενιζέλος», όπου τους περίμεναν συγγενικά τους πρόσωπα και ο αναπληρωτής ταμίας της ΚΟΕ, Πανίκος Χρυσοστόμου, που πρόσφερε από μία ανθοδέσμη στις «ασημένιες» Πρωταθλήτριες.

Πριν την άφιξη της αποστολης, ο αναπληρωτής ταμίας της Ομοσπονδίας τόνισε: «Αισθάνομαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτά τα κορίτσια, όπως και ολόκληρος ο ελληνικός λαός. Δόξασαν τη χώρα μας και κατάφεραν να απαλύνουν λίγο τον πόνο που αισθάνονται όσοι επλήγησαν από την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Ανατολική Αττική. Πολλά συγχαρητήρια σε ολόκληρη την αποστολή».

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics