Breaking News
19 Αυγούστου 2018

Έγραψε ιστορία στο Σομπατέλι η Εθνική πόλο των Εφήβων! Τα αγόρια του Δημήτρη Κραβαρίτη επικράτησαν στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος με 9-8 επί της Ισπανίας και ανέβηκαν στην κορυφή του κόσμου.


   
Οι Έφηβοι ακολούθησαν πιστά τον δρόμο της δόξας που χάραξε πέρυσι στο Βελιγράδι η λίγο μεγαλύτερη γενιά, αυτή των Νέων Ανδρών, η οποία είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην αντίστοιχη διοργάνωση.

Η ελληνική ομάδα ήταν εντυπωσιακή στο δεύτερο οκτάλεπτο, όταν με επιμέρους σκορ 4-1 μετέτρεψε το 3-3 της πρώτης περιόδου σε 7-4, βάζοντας γερές βάσεις για να φτάσει στο στόχο της.

Οι Ισπανοί μείωσαν στην τρίτη περίοδο τη διαφορά στα δύο γκολ και ακόμη περισσότερο στην τελευταία (8-9), αλλά η Εθνική ομάδα άντεξε και πήρε την τεράστια νίκη. Κορυφαίος σκόρερ του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ήταν ο Καλογερόπουλος με 3 γκολ. 

ΜVP του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος αναδείχτηκε ο Νικόλαος Παπανικολάου!


Τα οκτάλεπτα (πρώτη η Ισπανία): 3-3, 1-4 (ημ.), 3-2, 1-0. 

*Στο «μικρό τελικό» η Ουγγαρία επικράτησε με 14-13 της Σερβίας.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics