Breaking News
31 Αυγούστου 2018

Στα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος προκρίθηκε η Εθνική ομάδα πόλο των Νεανίδων.

 

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα βρέθηκε σε εξαιρετική μέρα και «ισοπέδωσε» τη Ρωσία και με το τελικό 10-6 προκρίθηκε στους «4». Οι αθλήτριες του Κώστα Δήμου ήταν ασταμάτητες και είχαν τον έλεγχο από το πρώτο λεπτό του αγώνα.

Στο τέλος της 1ης περιόδου βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με 2-0, ενώ το ημίχρονο έληξε 6-2 υπέρ της Ελλάδας. Η 3η περίοδος  ήταν αυτή που έκρινε το παιχνίδι, καθώς με επιμέρους σκορ 3-1 η Ελλάδα πήρε κεφάλι στο σκορ με 9-3 και ουσιαστικά κλείδωσε την πρόκριση.

Το μόνο που κατάφερε η Ρωσία ήταν να μειώσει σε 10-6. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αντιμετωπίσει αύριο (1/09) τη νικήτρια του ζευγαριού Ολλανδία - Αυστραλία για μια θέση στον τελικό.

Τα οκτάλεπτα: 2-0,4-2, 3-1, 1-3

Ελλάδα (Κώστας Δήμου): Αρχοντάκη, Φουντωτού, Νίνου Π., Λούδη 1, Κανετίδου 1, Γιαννοπούλου, Νίνου Ε. 2, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Κατσιμπρή 2 Δούλη Β. 1, Κοντονή 1, Μπιτσάκου, Γιαννακέα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics