Breaking News
17 Σεπτεμβρίου 2018

Η Κροατία κατέλαβε την πέμπτη θέση στο Παγκόσμιο Κύπελλο υδατοσφαίρισης ανδρών, που διεξάγεται στο Βερολίνο και έκανε δώρο στην Ελλάδα στο τη συμμετοχή Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2019, στη Γκουανγκζού της Νότιας Κορέας.

 



Οι πρωταθλητές κόσμου νίκησαν 10-7 τις ΗΠΑ σε αγώνα κατάταξης, κατετάγησαν πέμπτοι και παίρνουν μέσω Παγκοσμίου Κυπέλλου το εισιτήριο για τη Γκουανγκζού, αφού η Ουγγαρία που μπήκε στην τετράδα καιθα διεκδικήσει τον τίτλο απέναντι στην Αυστραλία, είχε ήδη προκριθεί μέσω World League.

Το αποτέλεσμα ήταν να «αδειάσει» μία θέση από την Ευρώπη και με δεδομένο ότι στην τετράδα του Παγκοσμίου Κυπέλλου μπήκε και η πρωταθλήτρια Ευρώπης Σερβία, τα τρία ευρωπαϊκά εισιτήρια για τη Νότια Κορέα καταλήγουν στην Ισπανία (φιναλίστ στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βαρκελόνης), την Ιταλία (τέταρτη) και την Ελλάδα (πέμπτη).
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics