Breaking News
16 Δεκεμβρίου 2018

Νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδα πέτυχε η Άννα ντουντουνάκη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας, σε πισίνα 25μ., όμως δεν ήταν αρκετό για να προκριθεί στον τελικό του αγωνίσματος.

 

Λίγες ώρες μετά το προηγούμενο ρεκόρ της (57.64) στο αγώνισμα, η πρωταθλήτρια κατέρριψε ξανά τον κορυφαίο χρόνο στην Ελλάδα, τερματίζοντας σε 57.42.


Η επίδοση αυτή δεν ήταν αρκετή για να της δώσει το εισιτήριο για τον τελικό του αγωνίσματος, καθώς έλαβε την 13η θέση στη συνολική κατάταξη.

Στον τελικό, πρώτη πέρασε η Κέλσι Ντάλια από τις ΗΠΑ, με 55.46, δεύτερη η Άι Σόμα από την Ιαπωνία, με 56.52 και τρίτη η Αμερικανίδα Κέντιλ Στιούαρτ, με χρόνο 56.57.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics