Breaking News
27 Δεκεμβρίου 2018

Στο Περθ της Αυστραλίας βρίσκονται η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς όπου και θα αγωνιστούν στο Hopman Cup αντιμετωπίζοντας μεταξύ άλλων τη Σερένα Γουίλιαμς και τον Ρότζερ Φέντερερ.



Μετά από 17 χρόνια η Ελλάδα θα αγωνιστεί ξανά στο Hopman Cup και μάλιστα με το καλύτερο δυνατό δίδυμο της. Η Μαρία Σάκκαρη και ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκονται στο Περθ όπου και θα αγωνιστούν κόντρα στις ΗΠΑ, την Ελβετία και τη Μεγάλη Βρετανία.

Για όσους δεν το γνωρίζουν να αναφέρουμε πως οι τρεις χώρες θα αγωνιστούν με ό,τι καλύτερο διαθέτουν.

Για την Ελβετία θα παίξουν ο Ρότζερ Φέντερερ και η Μπελίντα Μπένσιτς, για τις ΗΠΑ η Σερένα Γουίλιαμς και ο Φράνσις Τιαφόε, ενώ η Μεγάλη Βρετανία με την Κάτι Μπούλτερ και τον Κάμερον Νόρι. Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Σάκκαρη με τον Τσιτσιπά στο Περθ ξεκινούν στις 29 Δεκεμβρίου κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία.

Το Hopman Cup είναι ετήσιος αγώνας, αναγνωρισμένος από την Παγκόσμια Ομοσπονδία, που διεξάγεται στο Περθ της Αυστραλίας, συνήθως στις αρχές Ιανουαρίου (κάποιες χρονιές στα τέλη Δεκεμβρίου) και μετέχουν οκτώ επιλεγμένες ομάδες, χωρίς όμως τα αποτελέσματα να υπολογίζονται στην παγκόσμια κατάταξη των αθλητών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δύο ομίλων:

29 Δεκεμβρίου 2018

Μ. Βρετανία- Ελλάδα

Αυστραλία-Γαλλία

30 Δεκεμβρίου 2018

Γερμανία-Ισπανία

Μ. Βρετανία-Ελβετία

31 Δεκεμβρίου 2018

ΗΠΑ-Ελλάδα

1 Ιανουαρίου 2019

ΗΠΑ-Ελβετία

2 Ιανουαρίου 2019

Γαλλία-Γερμανία

Αυστραλία-Ισπανία

3 Ιανουαρίου 2019

Μ. Βρετανία-ΗΠΑ

Ελλάδα-Ελβετία

4 Ιανουαρίου 2019

Ισπανία-Γαλλία

Αυστραλία-Γερμανία

5 Ιανουαρίου 2019 - ΤΕΛΙΚΟΣ

Νικητής 1ου ομίλου - Νικητής 2ου ομίλου
Sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics