Breaking News
01 Φεβρουαρίου 2019

Δεν διεξήχθη ο αγώνας της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ανάμεσα στον ΝΟ Χανίων και τον ΟΦΘ NEOTEX, καθώς δεν εμφανίστηκαν στην πισίνα οι Θεσσαλονικείς.



Δεν διεξήχθη ο αγώνας της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών ανάμεσα στον ΝΟ Χανίων και τον ΟΦΘ NEOTEX, που είχε οριστεί εξ αναβολής για χθες (31/1) στις 16.30 στο κολυμβητήριο των Χανίων.

Ο ΟΦΘ δεν εμφανίστηκε στην πισίνα. Οι υπόλοιποι παράγοντες του αγώνα, που ήταν εκεί, δηλαδή η ομάδα του ΝΟ Χανίων, οι διαιτητές και ο αλυτάρχης, περίμεναν το καθορισμένο διάστημα που προβλέπεται (20 λεπτά) και στη συνέχεια το φύλλο αγώνα έκλεισε. Αυτό θα διαβιβαστεί αρμοδίως στην ΚΟΕ που θα αποφασίσει για την τύχη του παιχνιδιού.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το φύλλο αγώνα: "Σύμφωνα με το άρθρο 21/κεφ.2 της Γενικής Προκήρυξης Υδατοσφαίρισης 2018-2019, η ομάδα του ΟΦΘ δηλώνεται ως απούσα, διότι μετά την παρέλευση των 20 λεπτών από την ορισθείσα ώρα έναρξης του αγώνα, δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα τη μη διεξαγωγή του".
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics