Breaking News
18 Φεβρουαρίου 2019

Ο Έλληνας κολυμβητής μετά από εξαιρετική εμφάνιση στο διεθνές μίτινγκ της Καβάλας «έπιασε» το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον Ιούλιο

 


O Απόστολος Χρήστου «έκλεισε εισιτήριο» για το Παγκόσμιο της Ν.Κορέας

Κορυφαίος αθλητής του διεθνούς μίτινγκ κολύμβησης «Απόστολος Παύλος» αναδείχθηκε ο Απόστολος Χρήστου, ο οποίος «έκλεψε την παράσταση» με την εκπληκτική του απόδοση, δείχνοντας ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια και επιβεβαίωσε την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα γίνει τον ερχόμενο Ιούλιο στην Νότιο Κορέα.

Συγκεκριμένα, ο Χρήστου ήρθε πρώτος στο ύπτιο με 25,01 στο ύπτιο, χρόνο που είχε πιάσει και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα το περασμένο καλοκαίρι στη Γλασκώβη και που του δίνει το εισιτήριο για την σπουδαία διοργάνωση.

Το επόμενο χρυσό για τον Χρήστου ήρθε από τα 100μ. ύπτιο με 54.33, ενώ την κυριαρχία του στο αγώνισμα πιστοποίησε και στα 200μ. ύπτιο, όπου πρόσθεσε το τρίτο χρυσό μετάλλιο στη συλλογή του με χρόνο 2:00.26.

Ο Απόστολος Χρήστου στηρίζεται από την “Charity4Sports”, τη μόνη ΑΜΚΕ που προάγει τον αθλητισμό με αποκλειστικές ενέργειες και φροντίζει για την κάλυψη των εξόδων των αθλητών, για την προετοιμασία και τη συμμετοχή σε διεθνείς αγώνες.
sport-fm.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics