Breaking News
04 Απριλίου 2019

Το Σάββατο 6 Απριλίου , στην Πτολεμαΐδα, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Εορδαίας, θα πραγματοποιηθεί η 13η Ανοικτή Διεθνής Κολυμβητική Συνάντηση για Άτομα με Αναπηρίες.


Τους αγώνες συνδιοργανώνουν η Εθνική Αθλητική Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρίες και ο Σύλλογος Γονέων Αθλητών με Αναπηρίες, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης.
Η Διεθνής αυτή Συνάντηση καθώς και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ στις 22-23 Μαΐου 2019, θα αποτελέσουν αγώνες πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το καλοκαίρι.
Την Παρασκευή 5/4/2019, η κολυμβήτριά της Ζωοδόχο Πηγής Σύλια Χιώτη μαζί με τον προπονητή μας Αγαπητό Μηναδάκη αναχωρεί για την Πτολεμαΐδα, όπου και θα συμμετέχει σε τέσσερα αγωνίσματα: 50μ.-100μ.-400μ. Ελεύθερο και 100μ. Πρόσθιο.
ekriti.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics