Breaking News
17 Ιουλίου 2019

Με τη 19η θέση της Κέλλυς Αραούζου στα 5 χλμ., ολοκληρώθηκε η ελληνική παρουσία στη Γεοσού, όπου διεξάγονται τα αγωνίσματα κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα του 18ου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου.

Η αθλήτρια του Νίκου Γέμελου τερμάτισε σε 58 λεπτά και 17.2 δευτερόλεπτα και δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι αξιόλογο, επβεβαιώνοντας (μετά και την παρουσία της στα 10 χλμ.) ότι δεν βρέθηκε στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση.

Νικήτρια του αγώνα με 57:56.0 αναδείχθηκε η Βραζιλιάνα Άνα Μαρσέλα Κούνια, που κατέκτησε το τέταρτο χρυσό της μετάλλιο σε Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, πρώτο όμως στην απόσταση αυτή (έχει κερδίσει τρεις φορές τα 25 χλμ.). Δεύτερη, ένα δευτερόλεπτο πίσω της (57:57.0), τερμάτισε η Γαλλίδα Ορελί Μιλέρ, που είχε πάρει το ασημένιο μετάλλιο και το 2017, ενώ το χάλκινο μοιράστηκαν η Αμερικανίδα Χάνα Μουρ και η Γερμανίδα Λεονί Μπεκ, που τερμάτισαν ταυτόχρονα σε 57:58.0.

Η κάτοχος του τίτλου, επίσης Αμερικανίδα Άσλεϊ Τουίτσελ, περιορίστηκε στην έβδομη θέση, ενώ η Ολλανδή Ολυμπιονίκης Σάρον Φαν Ρούβεντααλ έμεινε ενδέκατη.
sdna.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics