Breaking News
22 Ιουλίου 2019

Η Εθνική ομάδα γνώρισε την ήττα με 15-5 από τις ΗΠΑ και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στη Νότιο Κορέα.

 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα πλέον θα αγωνιστεί σε αγώνες κατάταξης για τις θέσεις «5-8», ενώ να τονίσουμε πως η σημερινή ήττα ήρθε φυσιολογικά απέναντι στο απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου.

Ο επόμενος αγώνας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη στις (08:00) το πρωί απέναντι στον ηττημένο του ζευγαριού Αυστραλία-Ρωσία.

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 4-2, 2-2, 5-1.

ΗΠΑ (Κρικοριάν): Λόγκαν, Μούσελμαν 4, Σάιντμαν 1, Φατάλ 1, Χάουσχιλντ, Στέφενς 1, Χαραλαμπίδη 1, Νιούσουλ Κ.1, Φίσερ Α 2, Γκίλχριστ 1, Φίσερ Μ. 2, Ουίλιαμς 1, Τζόνσον.

Ελλάδα (Μορφέσης): Σταματοπούλου, Τσουκαλά, Μπενέκου, Ελευθεριάδου 2, Πάτρα, Αβραμίδου 1, Ασημάκη, Χυδηριώτη, Κώτσια, Νίνου, Πλευρίτου, Ξενάκη 2, Κοτσιώνη.
onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics