Breaking News
25 Αυγούστου 2019

Ο Απόστολος Παπαστάμος με συγκλονιστική εμφάνιση αναδείχθηκε Παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων στα 400μ μικτή ατομική, στην κολύμβηση, κάνοντας μάλιστα Παγκόσμιο ρεκόρ. Δείτε τη μεγάλη κούρσα και τη στιγμή της απονομής του Έλληνα αθλητή. 



Ανεπανάληπτος ήταν ο 18χρονος αθλητής του ΝΟ Χανίων, Απόστολος Παπαστάμος, καθώς το Σάββατο (24/8) αναδείχθηκε στη Βουδαπέστη Παγκόσμιος πρωταθλητής εφήβων στα 400μ μικτή ατομική, κάνοντας μάλιστα Παγκόσμιο ρεκόρ, αποδεικνύοντας ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος σε αυτό το αγώνισμα.

Έσπασε όλα τα κοντέρ με επίδοση 4:11.93. κι απέδειξε ότι είναι αδιαμφισβήτητα ανίκητος στη μικτή ατομική και είναι έτοιμος να μας χαρίσει ακόμα μεγαλύτερες στιγμές. Την πρώτη τριάδα πίσω από τον Απόστολο Παπαστάμο συμπλήρωσε ο Ρώσος Ίλια Μπορόντιν (2ος) με 4:12.95 και ο Γάλλος Λεόν Μαρσάντ (3ος) με 4:16.37. Δείτε στο παρακάτω video τη μεγάλη κούρσα του:

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Παπαδόπουλος, αμέσως μετά το χρυσό μετάλλιο και την κατάρριψη του ρεκόρ, δήλωσε: "Είμαστε πολύ συγκινημένοι με αυτό που πέτυχε ο Απόστολος σήμερα. Δεν υπάρχουν πολλά λόγια για να περιγράψει κανείς το κατόρθωμά του. Έσπασε το Παγκόσμιο ρεκόρ και ο χρόνος αυτός μπορεί εύκολα να του δώσει μία θέση στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων".

Ο μεγάλος πρωταγωνιστής παραδέχθηκε στις πρώτες του δηλώσεις ότι ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει τη μεγάλη επιτυχία του.

"Ακόμα έχω μεγάλη ένταση και δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω τι έχω πετύχει και πιστεύω θα μου πάρει κάποιες ώρες να το καταλάβω. Πριν την κούρσα ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτά που είχαμε δουλέψει όλο αυτό τον καιρό στις προπονήσεις και δικαιούμασταν αυτή τη νίκη. Πλέον, έχουμε λίγες ημέρες ξεκούρασης και μετά θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, η οποία θα είναι πολύ πιο δύσκολη".

Δείτε τη στιγμή της απονομής του Έλληνα αθλητή, καθώς ανεβαίνει στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου και ψάλλει τον ελληνικό εθνικό ύμνο:
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics