Breaking News
01 Δεκεμβρίου 2019

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 9-8 από τα Χανιά εκτός έδρας στο φινάλε του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος πόλο ανδρών

 


Αν και το πάλεψε ως το τέλος ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη δεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα πόλο ανδρών και ηττήθηκε εκτός έδρας με 9-8 για την 11η αγωνιστική της διοργάνωσης. Οι «πράσινοι» που για ακόμα ένα ματς είχαν τη στήριξη του κόσμου τους πλήρωσαν το κενό τους διάστημα από το 7-6 που έγινε 9-6 με τον Παναθηναϊκό παρότι μείωσε στο τέλος να μην μπορεί να φτάσει τελικά στη νίκη.

ΝΟ Χανίων ANEK Lines – Παναθηναϊκός 9-8 (2-4, 5-0, 1-2, 1-2).
ΝΟ Χανίων (Μανούσος Βιζυράκης): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης 1, Νάστραν 1, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης, Βουλγαράκης 3, Χαριτάκης 2, Μπαριωτάκης, Βολτυράκης Β., Φωκάς, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης, Τριποδάκης.
Παναθηναϊκός (Νίκος Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης Μ., Παπαδημητρίου Δ. 1, Κόσιτς, Χατζηστεφάνου 1, Χριστοφορίδης, Μπιτσάκος, Πανταζόπουλος 2, Γκαράνης 1, Σμιθ 3, Κατσαγούνος Γ., Σαλτέρης.
ONSPORTS.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics