Breaking News
23 Μαρτίου 2020

Στην αφάνταστα δύσκολη περίοδο, που βιώνει η ανθρωπότητα, ο ρόλος των αθλητών και των αθλητριών μπορεί να γίνει ακόμα πιο σημαντικός.

Προσλαμβάνει αναμφίβολα και κοινωνικό χαρακτήρα, γι’ αυτό βλέπουμε εδώ και δύο βδομάδες πλήθος από διάσημους και μη αθλητές να προσπαθεί με μηνύματα στα Μέσα Ενημέρωσης και τα social media να επηρεάσει θετικά όλο τον κόσμο ν’ ακολουθήσει πιστά τις οδηγίες των ειδικών για την προστασία από τον κορωνοϊό. Ακριβώς σε αυτό το δυνατό παράδειγμα, που δίνουν οι αθλητές, θέλησε να σταθεί και ο γενικός γραμματέας της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και πρόεδρος της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Μανώλης Κολυμπάδης σε μήνυμά του μετά την αυστηροποίηση των μέτρων στην Ελλάδα με την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Σε γραπτή του δήλωση ο πολύπειρος παράγοντας και παλιός πρωταθλητής απευθύνεται στους αθλητές και τις αθλήτριες της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και τους προτρέπει «καθώς αντιλαμβάνεσθε ευκολότερα την αναγκαιότητα της εφαρμογής αυστηρών κανόνων στο προπονητικό και αγωνιστικό επίπεδο με στόχο φυσικά τη μεγιστοποίηση της απόδοσης σας, σήμερα, εσείς είσαστε οι εξοικειωμένοι, οι έτοιμοι να αγωνισθείτε για το σύνολο της κοινωνίας».

Σε παραλληλισμό με συνθήκες του αθλήματος μάλιστα, ο Μανώλης Κολυμπάδης υπογραμμίζει αισιόδοξα στον επίλογο της δήλωσης «είμαστε 10-9 μπροστά στο κόντρα σετ, πιστεύω στη δύναμή σας».

Αναλυτικά το μήνυμα του γενικού γραμματέα της Ε.Ο.Ε και προέδρου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α.: «Ο πόθος του Πιέρ ντε Κουμπερτέν ήταν να εντάξει τον Αθλητισμό σε μια σφαιρική, παιδαγωγική και ανθρωπιστική προοπτική. Ο αθλητισμός δεν ήταν, κατά την άποψη του, αυτοσκοπός, αλλά ένα μέσο στην υπηρεσία του πολίτη.

Η ενασχόλησή σας με τον αθλητισμό σάς δίδαξε να αντιλαμβάνεσθε ευκολότερα την αναγκαιότητα της εφαρμογής αυστηρών κανόνων στο προπονητικό και αγωνιστικό επίπεδο με στόχο φυσικά τη μεγιστοποίηση της απόδοσης σας. Ως μέλη των ομάδων σας αγωνίζεσθε για τον κοινό σκοπό της αντιμετώπισης του αντιπάλου και της κατάκτησης της νίκης. Σήμερα, εσείς είσαστε οι εξοικειωμένοι, οι έτοιμοι να αγωνισθείτε για το σύνολο της κοινωνίας, είσαστε όλες και όλοι μέλη της Εθνικής Ομάδας. Ο αντίπαλος είναι ύπουλος και αόρατος, μην τον υποτιμήσετε.

Ζούμε πρωτόγνωρα γεγονότα για την εποχή μας αλλά και συγκλονιστικά ιστορικές στιγμές. Αναλάβετε δράση, προστατέψτε την Ελλάδα μας. Με ηρεμία, με ψυχραιμία, με δυναμισμό, με υπομονή, με κατανόηση. Εφαρμόστε τα μέτρα προστασίας και επιβάλετέ τα στους γύρω σας. Από τις 6 το πρωί ισχύει το έκτακτο μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας. Μόνο με αστυνομική ταυτότητα και τα σχετικά έγραφα η κυκλοφορία.

Επιμεληθείτε, βοηθήστε, στο forma.gov.gr. υπάρχει το έντυπο δήλωσης μετακίνησης ΚΑΙ όλες οι σχετικές πληροφορίες όπως και για το SMS στο 13033.

Η Ομοσπονδία είναι αποκλειστικά δίπλα σας και αποκλειστικά για εσάς.

Είμαστε 10-9 μπροστά στο κόντρα σετ.

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, πιστεύω στη δύναμή σας.

Πάμε τώρα δυνατά».

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics