Breaking News
24 Μαρτίου 2020

Μεγαλώνει η Ευρωπαϊκή Ένωση Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (E.T.T.U.) τη λίστα των δραστηριοτήτων, που αναστέλλει λόγω της τραγικής κατάστασης με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Όπως αναμενόταν, η E.T.T.U. αποφάσισε ν’ αναβάλλει όλες τις εκδηλώσεις της στο κομμάτι της Ανάπτυξης μέχρι το τέλος του Μαΐου. Δύο καμπ προετοιμασίας και ένα προπονητικό σεμινάριο. Είναι μία συνέχεια στην πρόσφατη απόφαση της παγκόσμιας ομοσπονδίας του αθλήματος (I.T.T.F.) και της E.T.T.U. να δώσουν αναβολή σε όλα τα γεγονότα μέχρι τις 30 Απριλίου. Ανάμεσα στα αναβληθέντα events ανάπτυξης, είναι και το 2ο στην τρέχουσα περίοδο προπονητικό καμπ επιλέκτων για αθλητές κι αθλήτριες έως 13 ετών, στο οποίο είναι προσκεκλημένη η Λεμονιά Γκαϊντατζή. Είχε προκηρυχθεί για το χρονικό διάστημα από τις 4 έως τις 9 Μαΐου στο Σβέτι Μαρτίν της Κροατίας και η δις πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού παγκορασίδων είναι πρώτη στον πίνακα των οκτώ κοριτσιών, που προσκλήθηκαν από διάφορα μέρη του κόσμου.

Ειδικότερα αναβλήθηκαν οι παρακάτω δραστηριότητες, οι οποίες είχαν κανονιστεί για τον Μάιο:

- To E.T.T.U. Eurotalents Development Camp Under 13 II, που είχε ανακοινωθεί για την Κροατία

- Το E.T.T.U. Eurotalents Development Camp Under 17 I, που είχε κανονιστεί για την Πολωνία

- Το E.T.T.U. Women Coaches Seminar 2020, στη Σλοβακία, που επίσης είχε προγραμματιστεί

Για το καμπ στην Κροατία μόνο, να προσθέσουμε ότι η Γκαϊντατζή έχει το δικαίωμα συμμετοχής (αν και όποτε γίνει μέσα στη χρονιά) ως μέλος της διεθνούς ομάδας επιλέκτων U13 με την επωνυμία Gen Hopes Squad 2019. Με αυτή την εξέλιξη η πρωταθλήτρια του Α.Σ.Ε.Α. Καβάλας είχε εξασφαλίσει την παρουσία της σε δύο κορυφαία προπονητικά καμπ της I.T.T.F., το ένα έγινε τον Δεκέμβριο στην πόλη Νίγκμπο της Κίνας (όπου είχε βρεθεί με τον ομοσπονδιακό προπονητή Κωνσταντίνο Κωστόπουλο) και το δεύτερο ήταν αυτό στο Σβέτι Μαρτίν. Σύμφωνα με το πλάνο μέσα από τα συγκεκριμένα HighPerformanceTrainingCamp επιλέγονται αργότερα τα παιδιά για τη hope team U13 της I.T.T.F..

«Φυσικά, παρακολουθούμε προσεκτικά την κατάσταση και ελπίζουμε και επιθυμούμε να βρούμε ημερομηνίες γι’ αυτά τα γεγονότα αργότερα μέσα στο έτος, εάν και πότε η κατάσταση επανέλθει στο φυσιολογικό. Παρακαλούμε να ακολουθήσετε τις τακτικές ανακοινώσεις της I.T.T.F. και της E.T.T.U. στους δικτυακούς τόπους και μείνετε όλοι ασφαλείς», συμπληρώνει η ενημέρωση από την Ευρωπαϊκή Ένωση του αθλήματος μάλιστα στο τέλος έχει την ευχή «όλα θα πάνε καλά» στα ιταλικά για ευνόητους λόγους…

Στο μεταξύ, η δραματική κατάσταση με την πανδημία του COVID-19 οδήγησε I.T.T.F. και διοργανωτές στην απόφαση ν’ αναστείλουν κι άλλα επαμειβόμενα τουρνουά από τη σειρά των WorldTour. Είναι εκείνα του Χονγκ Κονγκ και της Κίνας, που επρόκειτο να διεξαχθούν τον Μάιο. Το World Tour Hong Kong Open ήταν προγραμματισμένο να γίνει από τις 5 μέχρι τις 10/5 στην πρωτεύουσα της χώρας και το World Tour Platinum China Open από τις 12 έως τις 17 του ίδιου μήνα στη Σενζέν.

Γενικά στα αθλητικά δρώμενα βεβαίως, η κυρίαρχη είδηση είναι ότι δεν πρόκειται να γίνουν φέτος, όπως αναμενόταν, οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Τόκιο. Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή και η Οργανωτική Επιτροπή "Τόκιο 2020 " ανακοίνωσαν από κοινού την αναβολή της κορυφαίας διοργάνωσης λόγω της εξελισσόμενης παγκόσμιας κατάτασης με την πανδημία του COVID-19 και θα βρουν νέες ημερομηνίες μέχρι το καλοκαίρι του 2021.

* Στη φωτό η Λεμονιά Γκαϊντατζή σε παλιότερη αγωνιστική της δραστηριότητα στο εξωτερικό με τον προπονητή της στον ΑΣΕΑ Καβάλας Γιάννη Σταύρου

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics