Breaking News
27 Μαρτίου 2020

Πέντε 19χρονοι στην Λάρισα αποφάσισαν να σπάσουν την καραντίνα και να πάνε για μπάσκετ, αλλά θα το πληρώσουν ακριβά.

 

Πέντε 19χρονοι Λαρισαίοι δεν έλαβαν σοβαρά απ’ ότι φάνηκε τα μέτρα περιορισμού της διάδοσής του κορονοϊού και σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία» όπως αναφέρει το onlarissa πήγαν να παίξουν μπάσκετ σε αυλή σχολείου.

Κάνε like στην σελίδα του Gazzetta.gr/plus στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!
Όμως αυτός ο αγώνας αποδείχθηκε πανάκριβος για τους νεαρούς αφού αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης επέβαλαν πρόστιμο 150 ευρώ στον καθένα, επειδή αψή­φησαν την απαγόρευση και προχθές 25η Μαρτίου έδωσαν ραντεβού στην αυλή του λυκείου.

Συγκεκριμένα λί­γο πριν τις 4 το μεσημέρι βρέθηκαν να παίζουν μπάσκετ σε αυλή συνοικιακού σχολικού συγκροτήματος με αποτέλεσμα να ενημερωθεί η ΕΛ.ΑΣ. και αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης να βεβαιώσουν πρόστιμο 150 ευρώ στον κάθε έναν.

Αγώνας που έληξε… πρόωρα αφού οι νεολαίοι δέχθηκαν το πρόστιμο χωρίς να προβάλλουν καμιά δικαιολογία και εγκατέλειψαν την αυλή μετά τις συστάσεις που τους έγιναν.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics