Breaking News
27 Μαρτίου 2020

Η Διεθνής Ολυμπιακή Επιτροπή εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο διεξαγωγής των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο την άνοιξη του 2021, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιαπωνικής εφημερίδας "Nikkei", που επικαλείται πηγές προσκείμενες στη ΔΟΕ. 

 

Η ύπαρξη σημαντικών αθλητικών διοργανώσεων, που είναι προγραμματισμένες για το επόμενο καλοκαίρι, σε συνδυασμό με τις ανησυχίες που ήδη είχαν εκφραστεί, αναφορικά με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν το καλοκαίρι στο Τόκιο (ζέστη και υγρασία), είναι οι παράγοντες που προτάχθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής (26/3) τηλεδιάσκεψης του προέδρου της ΔΟΕ, Τόμας Μπαχ, με εκπροσώπους των διεθνών αθλητικών ομοσπονδιών. 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics