Breaking News
15 Απριλίου 2020

Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα για την μετάθεση της κορυφαίας διοργάνωσης του πλανήτη για 12 μήνες μετά, από την πρωταθλήτρια της κλασικής κολύμβησης, Άννα Ντουντουνάκη.



Οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα διεξαχθούν έναν ολόκληρο χρόνο μετά. Δύσκολο να το αποδεχτούν οι πρωταγωνιστές. Δεν υπάρχουν όμως άλλες επιλογές. Ανάμεικτα είναι τα συναισθήματα για την μετάθεση της κορυφαίας διοργάνωσης του πλανήτη για 12 μήνες μετά, από την πρωταθλήτρια της κλασικής κολύμβησης, Άννα Ντουντουνάκη.

"Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Ήταν μια αρκετά δύσκολη χρονιά φέτος, με πολλές προετοιμασίες και πολλή προσπάθεια, όπως κάθε ολυμπιακή χρονιά, οπότε δεν μπορώ να πω ότι χαίρομαι ιδιαίτερα που όλο αυτό παρατείνεται για έναν ακόμη χρόνο. Ιδανικά δε θα ήθελα να έχει συμβεί τίποτα από όλα αυτά και όλα να έχουν κυλήσει κανονικά. Προσπαθώ να το βλέπω όμως θετικά και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε όλοι καλά και ότι θα μπορέσω να προετοιμαστώ ακόμα καλύτερα".

Με κλειστά κολυμβητήρια για μεγάλο χρονικό διάστημα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθούν οι αγώνες στο Τόκιο τον Ιούλιο του 2020 και κατά συνέπεια ήταν αναπόφευκτη η απόφαση της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής (ΔΟΕ) να μεταθέσει την διοργάνωση.

"Δεδομένης της κατάστασης, ήταν νομίζω μια σωστή απόφαση, αφού προτεραιότητα έχει σίγουρα η υγεία όλων μας. Επίσης, εδώ και σχεδόν σαράντα ημέρες δεν έχουμε τη δυνατότητα να προπονηθουμε και δε γνωρίζουμε και μέχρι πότε θα διαρκέσει αυτό. Ιδιαίτερα όσον αφορά στην κολύμβηση η επαφή με το νερό χάνεται αρκετά γρήγορα και δεν αντικαθίσταται με οποιουδήποτε είδους γυμναστική στο σπίτι, οπότε θα έλεγα ότι βλέπω θετικά αυτή την απόφαση".

Η μετάθεση των αγώνων για το καλοκαίρι του 2021 θα δώσει τη δυνατότητα για άρτια προπαρασκευή των πρωταθλητών και πρωταθλητριών της κλασικής κολύμβησης.

"Η Ολυμπιάδα είναι ένας μεγάλος στόχος για τον οποίο έχουμε κοπιάσει πάρα πολύ, οπότε όταν με το καλό θα συμμετάσχουμε σε αυτή θέλουμε να είμαστε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό τώρα".

Η Άννα υποστηρίζει ότι η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε τα τελευταία χρόνια δεν θα πάει χαμένη: "Φέτος είχα κάνει μια αρκετά δυνατή και στοχευμένη προσπάθεια που πιστεύω ότι θα είχε θετικά αποτελέσματα το καλοκαίρι. Δεδομένης της αναβολής των Ολυμπιακών Αγώνων, θέλω να πιστεύω ότι όλη αυτή η προετοιμασία δεν θα πάει χαμένη. Θέλω να πιστεύω ότι σε αυτή θα προστεθεί μια ανάλογη ή και ακόμα καλύτερη προετοιμασία του χρόνου, καθώς οι στόχοι και οι επιδιώξεις μου να κάνω το καλύτερο που μπορώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες παραμένουν, απλώς μετατίθενται για το 2021".

Η πρωταθλήτρια της πεταλούδας εύχεται καλό Πάσχα στις οικογένειες των Ελλήνων και ζητά από τους συμπατριώτες της υπομονή για λίγες ακόμη ημέρες.

"Η κατάσταση που επικρατεί σήμερα είναι πρωτόγνωρη και αρκετά δύσκολη για όλους. Το μόνο που μπορώ να πω είναι να συνεχίσουμε να ακολουθούμε τις οδηγίες των ειδικών, ώστε να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και τους γύρω μας, να κάνουμε υπομονή και να είμαστε αισιόδοξοι και δυνατοί για να αντιμετωπίσουμε την κρίση αυτή".

Πηγή: koe.org.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics