Breaking News
15 Μαΐου 2020

Η αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο για το 2021, σαφώς προκάλεσε αναστάτωση σε όλους τους αθλητές που προετοιμάζονταν πυρετωδώς για τη συμμετοχή τους στο κορυφαίο αθλητικό ραντεβού.

 

Ανάμεσα σε αυτούς ανήκει και ο Απόστολος Παπαστάμος, πρωταθλητής κόσμου και Ευρώπης και παγκόσμιος ρέκορντμαν εφήβων στα 400μ. μικτή ατομική. Ο 19χρονος κολυμβητής διατηρεί πάντως τις υψηλές βλέψεις που είχε για το Τόκιο, υπογραμμίζοντας μάλιστα ότι η μετάθεση των Αγώνων τον ευνοεί, λόγω ηλικίας.

«Η πανδημία μας πήγε ένα χρόνο πίσω, όμως οι στόχοι παραμένουν οι ίδιοι. Το πλάνο δεν αλλάζει. Αυτό που θα επιδιώξουμε με τον προπονητή μου είναι του χρόνου το καλοκαίρι στο Τόκιο να πετύχω μία νέα ατομική επίδοση. Με αυτή, κερδίζοντας δηλαδή τον εαυτό μου, να πετύχω ένα νέο ρεκόρ κι όπου με βγάλει» τόνισε ο Παπαστάμος σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ και συνέχισε:

«Η μετάθεση των Ολυμπιακών Αγώνων είναι ένα θετικό γεγονός για μένα. Βλέπουμε με άλλο μάτι τα πράγματα με τον προπονητή μου. Ένα χρόνο αργότερα θα είμαι πιο ώριμος, θα μπορώ να αντιμετωπίσω καλύτερα και με πιο ώριμη σκέψη τα γεγονότα. Θα βλέπω πιο θετικά τον ανταγωνισμό. Η μετάβαση από την κατηγορία των εφήβων σε εκείνη των ανδρών είναι πάντα δύσκολη. Απαιτεί σκληρή δουλειά, πολλή προπόνηση και ελαχιστοποίηση των λαθών. Στην κατηγορία των νέων τα λάθη δεν σου στερούν πολλά πράγματα. Στους άνδρες οι κούρσες οφείλεις να είναι αλάνθαστες. Όλα τέλεια. Ένας επιπλέον χρόνος στην πλάτη σου, σημαίνει ωριμότητα και καλύτερη σκέψη. Η μετάθεση των Ολυμπιακών αγώνων ίσως αποβεί ένα θετικό γεγονός για μένα».

Μετά από δίμηνη απραξία, ο Παπαστάμος θα ξαναμπεί τη Δευτέρα (18/5) στην πισίνα του κολυμβητηρίου των Χανίων, μαζί με τον συναθλητή του, Αλέξανδρο Κάχρη, και τον προπονητή τους, Κώστα Τζιλβάκη. Όπως εξηγεί, «... το 2020 δεν υπάρχουν πλέον μεγάλοι αγώνες. Έχουν όλοι μετατεθεί. Αρχικός στόχος είναι η επιστροφή μου στην κανονικότητα. Να βρεθούμε ξανά στην σωστή φυσική κατάσταση που ήμασταν πριν την κρίση».

onsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics