Breaking News
19 Ιουνίου 2020

Το 2021 θα διεξαχθεί το «Aegean 600»
Τον 47ο Αγώνα της Ελληνικής Επανάστασης – Ύδρα 2020 διοργανώνει, από τις 19 έως τις 21 Ιουνίου, ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης. Έχουν δηλώσει συμμετοχή 30 σκάφη.

 

Ο αγώνας είχε αναβληθεί λόγω της COVID-19 αλλά όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του ΠΟΙΑΘ «ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής Θαλάσσης γνωρίζοντας την επιθυμία των Ελλήνων ιστιοπλόων να πάρουν μέρος, μετά την καραντίνα, σε έναν υψηλού συναγωνισμού αγώνα αλλά και επιθυμώντας να υποστηρίξει την τουριστική κίνηση στο νησί της Ύδρας αποφάσισε να διοργανώσει τον αγώνα».

Η πανδημία έγινε αιτία για να μεταφερθεί για τον Ιούλιο του 2021 ο Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας «Aegean 600». Ο διεθνής αγώνας των 600 ναυτικών μιλίων είχε προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο Αιγαίο Πέλαγος από τις 14 έως τις 20 Ιουνίου. Ο διοργανωτής όμιλος, θέλοντας να δώσει την ευκαιρία σε αθλητές από όλο τον κόσμο να πάρουν μέρος μετέθεσε τον αγώνα για τον Σεπτέμβριο αλλά η αβεβαιότητα που υπάρχει σε σχέση με τους διεθνείς ταξιδιωτικούς περιορισμούς οδήγησε τους ανθρώπους του ΠΟΙΑΘ να ανανεώσουν το ραντεβού τους με την παγκόσμια κοινότητα της ιστιοπλοΐας για τις 4 Ιουλίου 2021.

«Η πανδημία του κορωνοϊού μας ανάγκασε να μεταφέρουμε το «Aegean 600» για το 2021. Οι καραντίνες και οι περιορισμοί, που έχουν επιβληθεί από τις υγειονομικές αρχές, δεν θα μας επέτρεπαν να δείξουμε στους ιστιοπλόους ότι η Ελλάδα είναι και χώρα της φιλοξενίας. Δεν θα μπορούσαμε να υλοποιήσουμε τις ψυχαγωγικές και τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μας που είχαν ως στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας. Επίσης, εξαιτίας των ταξιδιωτικών περιορισμών δεν θα είχαν τη δυνατότητα να μετάσχουν από όλες τις χώρες όσοι επιθυμούν», δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ Ιωάννης Μαραγκουδάκης.

Στο «Aegean 600» είχαν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 50 σκάφη από 18 χώρες. Όλοι οι συμμετέχοντες ευχαρίστησαν τον Όμιλο για την προσπάθεια που έκανε ενώ υπάρχουν και ιστιοπλόοι που ζήτησαν να εγγραφούν από εφέτος για τη διοργάνωση του 2021.
protothema.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics