Breaking News
08 Ιουλίου 2020

Ο Ολυμπιονίκης, Νικόλας Κακλαμανάκης, χαρακτήρισε απίστευτο το γεγονός ότι η ΕΙΟ κατέθεσε αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια εναντίον του διεκδικώντας το ποσό των 100.000 ευρώ.



Οι διοικούντες την ΕΙΟ κατέθεσαν αγωγή στα πολιτικά δικαστήρια εναντίον του Ολυμπιονίκη, Νικόλα Κακλαμανάκη, διεκδικώντας το ποσό των 100.000 ευρώ, όπως αποκάλυψε το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η αντίδραση του Ολυμπιονίκη δεν άργησε να έρθει. Σχολιάζοντας την είδηση στην επίσημη σελίδα του στα social media χαρακτήρισε την κίνηση της διοίκησης της ΕΙΟ απίστευτη και υποστήριξε ότι ο αγώνας του είναι δίκαιος.

"Απίστευτο! (Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία κατέθεσε αγωγή εναντίον μου και ζητά 100.000 ευρώ αποζημίωση). Κάθε αγώνας αξίζει, αρκεί να κρύβει δίκιο μέσα του. Τόσο εγώ, όσο και οι συναθλητές μου γνωρίζουμε!", ήταν το περιεχόμενο της ανάρτησής του.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics