Breaking News
30 Ιουλίου 2020

Ο Κώστας Φιλιππίδης πραγματοποίησε σήμερα τον πρώτο του αγώνα μετά την πολύμηνη αγωνιστική απραξία, λόγω της πανδημίας του ιού covid-19.

 

Ο έμπειρος άλτης συμμετείχε σε μίτινγκ στην πόλη Τσβαϊμπρίκεν της Γερμανίας, όπου κατέλαβε την έβδομη θέση στο επί κοντώ με άλμα στα 5,36 μέτρα. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα ξεκίνησε τον αγώνα του στα 5,16 μ., ύψος που ξεπέρασε με την δεύτερη, πέρασε με την πρώτη τα 5,36 μ., κι έπειτα δεν κατάφερε να ανέβει πάνω από τα 5,51 μέτρα. Ο Φιλιππίδης όπως και στο σύνολο τους οι αθλητές αυτή την εποχή, προσπαθεί να επιστρέψει σε αγωνιστικό ρυθμό και μέσα από αυτόν να κυνηγήσει και πάλι μεγάλα άλματα.

Νικητής του αγώνα ήταν ο Μπεν Μπροεντερς με 5,71 μ. και ακολούθησαν στη δεύτερη και τρίτη θέση με 5,61 μ. οι Πιοτρ Λίσεκ και Τόρμπεν Μπλέχ, αντίστοιχα.

gazzetta.gr

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics