Breaking News
05 Αυγούστου 2020

Μεγάλο πανελλήνιο ρεκόρ πέτυχε ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τεχνικής κολύμβησης που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη.

 

Με ένα μεγάλο Πανελλήνιο ρεκόρ Ανδρών/Γυναικών και (φυσικά) Νέων/Νεανίδων, αλλά και δύο όρια συμμετοχής για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Ανδρών/Γυναικών και Νέων/Νεανίδων, που θα γίνουν τον Οκτώβριο στο Λιλιάνο της Ιταλίας, ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Τρίτης (4/8) οι αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος Τεχνικής κολύμβησης (όλων των κατηγοριών) για την περιφέρεια Βόρειας Ελλάδας, στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης.

Ο Χρήστος Καλαϊτζόπουλος των Δελφινιών Πτολεμαϊδας αναδείχθηκε σε πρωταγωνιστή των αγώνων, αφού και στο πέσιμο της αυλαίας, με μια μεγάλη επίδοση, 1.36.80 στα 200 διπλά πέδιλα, κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ Ανδρών - Γυναικών. Η επίδοση αποτελεί και όριο συμμετοχής για τα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα Ανδρών - Γυναικών και Νέων - Νεανίδων του Λιλιάνο.

Η Φωτεινή Κούρτη του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Θεσσαλονίκης, εξάλλου, έπιασε το όριο για το Ευρωπαϊκό Νέων - Νεανίδων στα 200 επιφάνεια με 1.34.75.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάννης Καλαϊτζογλίδης μας είπε μετά το φινάλε των αγώνων στη Θεσσαλονίκη: "Οι επιδόσεις ήταν εκπληκτικές, πολύ καλύτερες από αυτές που περιμέναμε και αυτό δείχνει ότι οι σωματειακοί προπονητές με τους αθλητές τους δούλεψαν σκληρά και κατά τη διάρκεια της καραντίνας του κορωνοϊού".

Οι αγώνες του πρωταθλήματος θα συνεχιστούν από την Πέμπτη (6/8) στην Αττική και συγκεκριμένα στο κολυμβητήριο Χαϊδαρίου, για την περιφέρεια Νότιας Ελλάδας.

GAZZETTA.GR

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics