Breaking News
02 Σεπτεμβρίου 2020

Εκκίνηση δίνεται αύριο στη Γκντίνια της Πολωνίας για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ιστιοπλοίας στην κατηγορία των φιν με την ευρωπαϊκή ελίτ παρούσα και την Ελλάδα απούσα.

Η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας να βγάλει εκτός εσωτερικής πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το ευρωπαϊκό, στέρησε από την Ελλάδα τη μία και μοναδικής της σταθερή συμμετοχή στις μεγάλες διοργανώσεις τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για τον αγώνα, που ο Γιάννης Μιτάκης θα ξεμπέρδευε και τυπικά με την Ολυμπιακή πρόκριση και η ΕΙΟ θα ήταν υποχρεωμένη να του αγοράσει το σκάφος. Ωστόσο, κάποιες δημόσιες τοποθετήσεις του Έλληνα πρωταθλητή προκάλεσαν δυσφορία στο διοικητικό συμβούλιο που προχώρησε στην ακύρωση της εσωτερικής πρόκρισης τιμωρώντας ουσιαστικά την ελεύθερη έκφραση ενός αθλητή. Η έλλειψη κινήτρου πρόκρισης και η άσχημη ψυχολογική κατάσταση, οδήγησαν τον Μιτάκη στην ακύρωση της δικής του συμμετοχής και έτσι η Ελλάδα δεν θα έχει κανένα ιστιοπλόο στην αυριανη εκκινηση του ευρωπαικου!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics