Breaking News
21 Σεπτεμβρίου 2020



Φινάλε με διπλή παρουσία στους τελικούς για την ελληνική ομάδα
Νάντια Βελέντζα by Νάντια Βελέντζα  


Olympic Hopes: Εκτός βάθρου ο Μάτσας για ένα δευτερόλεπτο!
Με δυο παρουσίες σε μεγάλους τελικούς και συνολικά τέσσερις ημιτελικούς σε πέντε συμμετοχές της Κυριακής «έπεσε» για τα ελληνικά χρώματα η αυλαία των διεθνών αγώνων Κανόε Καγιάκ «Olympic Hopes», που πραγματοποιήθηκαν στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας.

Την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποίησε ο Χρήστος Μάτσας στα 200μ. του μονοθέσιου Καγιάκ που έφτασε ως τον μεγάλο τελικό της κατηγορίας Κάτω των 17 ετών, όπου για μόλις ένα δευτερόλεπτο έχασε μια θέση στο βάθρο των νικητών, τερματίζοντας τελικά στην 5η θέση.

Στο αντίστοιχο αγώνισμα για αθλητές κάτω των 16 ετών ο Γιώργος Λιόσης έδωσε κι αυτός το παρών στον μεγάλο τελικό, όπου και κατέλαβε την 8η θέση. Πολύ καλές παρουσίες και συμμετοχή στους ημιτελικούς κατέγραψαν ο Σωτήρης Βατικιώτης στην κατηγορία κάτω των 15 και η Μαρία Μαθιουδάκη στην ίδια κατηγορία των κοριτσιών.

Αντίθετα νωρίς αποκλείστηκε η Οδύσσεια Θωμοπούλου.

sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics