Breaking News
22 Οκτωβρίου 2020

Νέο καμπ προετοιμασίας, τετραήμερο αυτή τη φορά, θα πραγματοποιήσει στο ΕΑΚ του Αγίου Κοσμά η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Γυναικών, εν όψει της συμμετοχής της στο Προολυμπιακό τουρνουά (που είναι προγραμματισμένο για 17-24 Ιανουαρίου 2021 στην Τεργέστη, αλλά όπως σας ενημερώσαμε είναι πιθανό να αναβληθεί για τον Απρίλιο).

 

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Τεό Λοράντος, μάλιστα, επέλεξε το τετραήμερο που όλοι οι υπόλοιποι θα απολαμβάνουν την ξεκούρασή τους στο πλαίσιο της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, καθώς για… παρέλαση ούτε λόγος (λόγω covid-19) και συγκεκριμένα από την Κυριακή 25 έως και την Τετάρτη 28/10.

Ο Λοράντος κάλεσε και αυτή τη φορά 18 πολίστριες, με μόνο μία αλλαγή σε σχέση με αυτές που είχε φωνάξει και την προηγούμενη, κάτι που σημαίνει ότι έχει διαμορφωμένη και οριστική άποψη για τον κορμό στον οποίο θα στηριχθεί και θα βγάλει την τελική 13άδα για το Προολυμπιακό. Συγκεκριμένα, αντί της Αθηνάς Γιαννοπούλου της Βουλιαγμένης κλήθηκε η επίσης νεαρή ταλαντούχα Ιουλιάννα Κοντονή της ίδιας ομάδας.

Οι 18, μαζί με το τεχνικό επιτελείο, θα έχουν το πρώτο ραντεβού για το πρωί (08.30) της ερχόμενης Κυριακής (25/10). Ανάμεσά τους και οι νεαρές Σιούτη του Ολυμπιακού και Αγγελίδη του Νηρέα Χαλανδρίου, ενώ σταθερά καλείται η 15χρονη Τριχά.

Αναλυτικά οι κλήσεις του Λοράντου: Διαμαντοπούλου Χρυσή, Σταματοπούλου Ιωάννα, Τσουκαλά Χριστίνα, Ελευθεριάδου Νικολέττα, Πλευρίτου Ελευθερία, Πλευρίτου Μαργαρίτα, Πλευρίτου Βασιλική, Μυριοκεφαλιτάκη Μαρία, Τριχά Φωτεινή, Σιούτη Χριστίνα (Ολυμπιακός), Ξενάκη Έλενα, Χυδηριώτη Ιωάννα, Νίνου Ειρήνη, Κώτσια Χριστίνα, Πάτρα Μαρία, Κοντονή Ιουλιάνα (ΝΟ Βουλιαγμένης), Αγγελίδη Φοίβη (Νηρέας Χαλανδρίου), Σωτηρέλη Ελένη (Εθνικός Πειραιά).
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics