Breaking News
28 Νοεμβρίου 2020

Παράλληλα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Κ21, όπως και ο Λεωνίδας Τσορτανίδης
Βασίλης Γεωργιώτης

 

Η Κατερίνα Δίβαρη εξασφάλισε μια θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο την κατηγορία RS:X της ιστιοπλοΐας από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Βιλαμούρα, ενώ παράλληλα κατέκτησε και το αργυρό μετάλλιο στην κατηγορία Κ21. Μετάλλιο στην Κ21 και για τον Λεωνίδα Τσορτανίδη στα αγόρια.

Την τελευταία μέρα των αγώνων στην ιστιοδρομία που επικύρωσε την πρόκρισή της, η Δίβαρη τερμάτισε 3η, αν και στην κατάταξη λογίζεται ως 13η, αφού οι δέκα πρώτες αγωνίστηκαν στην κούρσα μεταλλίων.

Έτσι, στη γενική κατάταξη πήρε την 18η θέση με 145 β.π., 45 μπροστά από την Κροάτισσα Πάλμα Τσάργκο. Η Γκέλυ Σκαρλάτου, χωρίς κίνητρο πια, έμεινε τελευταία τη σημερινή (28/11) μέρα και 22η συνολικά.

Η Ιωάννα Σίρτη με 28η θέση σήμερα κατατάχθηκε 30η στη γενική.

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στους Κ21 και ο Τσορτανίδης, που ήταν 23ος στην τελευταία ιστιδρομία και 27ος στη γενική.

Απομένει μόνο η κούρσα των μεταλλίων του Βύρωνα Κοκκαλάνη για να ολοκληρωθεί η ελληνική παρουσία στη Βιλαμούρα.

Ο Κοκκαλάνης έχει ήδη προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως και οι Μιτάκης (Finn), Καραχάλιου (Laser Radial), Μπόζη, Κλωναρίδου (470) και Μάντης, Καγιαλής (470).
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics