Breaking News
30 Νοεμβρίου 2020

Δείτε το μήνυμα της Ελληνίδας ιστιοπλόου, που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει για πέμπτη φορά την Ολυμπιακή πρόκριση
Βασίλης Γεωργιώτης

 

Με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook στα αγγλικά και μετά την ολοκλήρωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος RS:X, η Τζέλη Σκαρλάτου ευχαριστεί όσους της συμπαραστάαθηκαν όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας της στην κλάση. Θυμίζουμε ότι τα RS:X αντικαθίστανται πλέον από τα IQFoil.

Η Σκαρλάτου προσπάθησε να πάρει την πέμπτη ολυμπιακή πρόκριση στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας, αλλά δεν δεν τα κατάφερε, με το εισιτήριο να καταλήγει στη συναθλήτριά της Κατερίνα Δίβαρη.

«Αφήνω την Πορτογαλία και τα RS:X με ένα χαμόγελο για κάθε στιγμή που έζησα στο έπακρο.

Το να κυνηγάς τα όνειρά σου, όσο τρελά κι αν είναι, αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση.

Κάνεις αυτήν την προσπάθεια γνωρίζοντας πολύ καλά ότι μπορεί να απογειωθείς ή να ταπεινωθείς. Καμιά φορά μπορεί να συμβούν και τα δύο.

Ωστόσο επιλέγοντας να παλεύω, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, είναι αυτό που έμαθα πολύ καλά να κάνω και θα συνεχίσω να κάνω.

Δεν υπάρχουν λόγια για να σας ευχαριστήσω για την συμπαράστασή σας που ήταν συγκινητικη και συναισθηματική συνάμα».
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics