Breaking News
02 Δεκεμβρίου 2020

Φανταστικό το αποτέλεσμα από το WTT στο Μακάο
Δημήτρης Ντζάνης

 

Η παγκόσμια κοινότητα της επιτραπέζιας αντισφαίρισης στο τέλος βγήκε νικήτρια από τα προβλήματα που δημιούργησε η καραντίνα.

Το 2020 στο τέλος του αφήνει μόνο χαμόγελα, καθώς έπειτα από οκτώ μήνες απραξίας, σκέψεων και προτάσεων στο τέλος το παιχνίδι νίκησε.

Με επίκεντρο, πού αλλού, την Κίνα διοργανώθηκαν αγώνες των παγκοσμίων κυπέλλων, με αποκορύφωμα το WΤΤ Μακάο, που ολοκληρώθηκε το Σάββατο στην ειδική διοικητική περιφέρεια, στις νοτιοανατολικές ακτές της αχανούς χώρας.

Στο «TAP SEAC Multisport Pavilion» με την παρουσία θεατών, κάτω από αυστηρά υγειονομικά μέτρα και με την παρουσία των κορυφαίων παικτών, φιλοξενήθηκε ένα τουρνουά για να διαφημίσει και να προωθήσει μία νέα προοπτική για τον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων και την εμπορικότητα του αθλήματος!

Δείτε και θα καταλάβετε.
sports3.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics