Breaking News
11 Δεκεμβρίου 2020

Διπλή ελληνική παρουσία στην αυριανή πρεμιέρα στο Βελιγράδι
Δημήτρης Ντζάνης

 

Η πάλη έπειτα από οκτώ μήνες επιστρέφει στη δράση, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στο Βελιγράδι και το παγκόσμιο κύπελλο που αρχίζει αύριο Σάββατο (12/12) και θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη.

Η διοργάνωση αντικαθιστά το παγκόσμιο πρωτάθλημα, που ακυρώθηκε εξ αιτίας του κορονοϊού με τη συμμετοχή 505 αθλητών κι αθλητριών από 51 χώρες.

Εξαμελής είναι η σύνθεση της ελληνικής ομάδας που θα πάρει μέρος στη διοργάνωση, αποτελούμενη από πέντε άνδρες και μια γυναίκα.

Στην αυριανή πρεμιέρα της διοργάνωσης υπάρχει διπλή ελληνική παρουσία, με τους Γιώργο Πρεβολαράκη στα 77κ. ελληνορωμαϊκής και τον Ηλία Παγκαλίδη στα 87κ. ελληνορωμαϊκής να κάνουν την αρχή.

Το πρόγραμμα από τις 12:00 (ώρα Ελλάδας) περιλαμβάνει προκριματικούς γύρους στις παρακάτω κατηγορίες της ελληνορωμαϊκής: 55κ., 67κ., 72κ., 77κ., 87κ.. Το απογευματινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τους ημιτελικούς σε αυτές τις κατηγορίες.

Πότε αγωνίζονται οι Έλληνες

Σάββατο 12/12
Γιώργος Πρεβολαράκης (77κ. ελληνορωμαϊκής), Ηλίας Παγκαλίδης (87κ. ελληνορωμαϊκής)

Κυριακή 13/12
Μιχάλης Ιωσηφίδης (97κ. ελληνορωμαϊκής), Νίκος Ντούνιας (130κ. ελληνορωμαϊκής)

Δευτέρα 14/12
Μαρία Πρεβολαράκη (53κ).

Πέμπτη 17/12
Γιώργος Πιλίδης (61κ. ελευθέρας)

sports3,gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics