Breaking News
12 Μαρτίου 2021

Μετά από 9 κούρσες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα 470 οι Μπόζη-Κλωναρίδου προσπέρασαν το δίδυμο Τσουλφά-Σπανάκη. Σταθερό προβάδισμα για Μάντη-Καγιαλή.

 

Η Μαρία Μπόζη και η Ραφαηλίνα Κλωναρίδου είναι πρώτες στον ελληνικό "εμφύλιο" πρόκρισης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2021.

Το δίδυμο του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης μετά από μεγάλη προσπάθεια κατάφερε την Πέμπτη (11/3) να ξεπεράσει την Αιμιλία Τσουλφά και την Αριάδνη Σπανάκη και κρατά στα χέρια του την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Μετά από 9 κούρσες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 470 της Πορτογαλίας οι Μπόζη-Κλωναρίδου έχουν 107 (18ες) και οι Τσουλφά-Σπανάκη (21ες) 115 βαθμούς ποινής. Την Παρασκευή έχουν προγραμματιστεί άλλες 2 κούρσες οι οποίες όπως όλα δείχνουν θα κρίνουν το Ολυμπιακό εισιτήριο.

Στους άνδρες οι Μάντης-Καγιαλής είναι πάντα 1οι στον ελληνικό "εμφύλιο". Οι "χάλκινοι" Ολυμπιονίκες του 2016 έχουν μετά από 9 κούσρες 73βπ και οι Ορφανός-Παπουτσόγλου έχουν 79β.π.

Οι Μάντης-Καγιαλής είναι στην 7η θέση και οι Παπουτσόγλου-Ορφανός στην 8η. Απομένουν άλλες 2 κούρσες και θα έχουμε και medal race.
gazzetta.gr
Διαβάστε επίσης:

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics