Breaking News
21 Μαρτίου 2021

Οι χάλκινοι Ολυμπιονίκες του Ρίο που πήραν την πρόκριση και για το Τόκιο μιλούν για τη νέα τους πρόκληση και την ιστιοπλοΐα
Ζέτα Θεοδωρακοπούλου

 

Τέρμα Μικρολίμανο, εκεί στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος το ραντεβού. Χαλαρά τα πρόσωπα, ηρεμία στα χαρακτηριστικά, νηνεμία στις εκφράσεις. Εκφράσεις ανθρώπων που έχουν πετύχει τον σκοπό τους, που έχουν βρεθεί στο κεφαλόσκαλο της επιτυχίας και μένει να προχωρήσουν στο τούνελ που οδηγεί στο βάθρο και τα μετάλλια.

Με ηχηρή παρακαταθήκη το χάλκινο του Ρίο, λαμπρές επιτυχίες σε παγκόσμια και ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ο Παναγιώτης Μάντης και ο Παύλος Καγιαλής σφράγισαν εμφατικά το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς του Τόκιο-στο παγκόσμιο της Πορτογαλίας- με λίγους μήνες να απομένουν για το όνειρο. Όνειρο ώριμων και υπερ-έμπειρων αθλητών, που τους έχουν σκάψει το πρόσωπο οι ατέλειωτες ώρες προπόνησης στην θάλασσα και τους έχουν χαλυβδώσει οι πρωτόγνωρες καταστάσεις της πανδημίας.

Δεκατρία χρόνια μαζί, φίλοι, αδέρφια, έχουν αρχίσει και μοιάζουν σε όλα-σαν τα αντρόγυνα χρόνων- σε απόψεις, σε γνώμες, σε θέματα αθλητισμού και της ζωής. Καθισμένοι σε δύο καρέκλες, στην προβλήτα, τα είπαν όλα: Για το βάθρο που περιμένει, το άγχος τους προ του Τόκιο, την Ελλάδα, τη σχέση τους, την Ομοσπονδία και τις εκλογές της, την Μπεκατώρου και την επόμενη μέρα, την Τσουλφά και την μεγάλη έκπληξη και άλλα –και άλλα πολλά! Ο λόγος, στους ολυμπιονίκες:
Sports3.gr:
Διαβάστε επίσης:

Τερματοφύλακας σκόραρε από το ένα τέρμα στο άλλο [vid]

Το ανέκδοτο της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics