Breaking News
23 Μαρτίου 2021

Σε φυγή τράπηκαν πανικόβλητοι οι θεατές στη ρωσική πόλη Καζάν οι οποίοι πήγαν να παρακολουθήσουν μία παράσταση σε τσίρκο από τον τσακωμό δύο ελεφάντων.


Δυο ελέφαντες, πρωταγωνιστές σε παράσταση τσίρκο στη ρωσική πόλη Καζάν, έτρεψαν σε φυγή τους θεατές, που έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν.

Οι δύο ελέφαντες προσπάθησαν να… λύσουν τις διαφορές τους παρουσία του κοινού, κάτι που δεν ήταν στα πλαίσια της παράστασης και που προκάλεσε τρόμο στους θεατές.


Οι εκπαιδευτές, ωστόσο, ισχυρίζονται ότι απλώς να ήταν ένας αγώνας για κυριαρχία...

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο έδειξαν πώς ένας ενήλικος ελέφαντας επιτέθηκε και έριξε τον άλλο κάτω από την πλευρά των εξεδρών, καταστρέφοντας το προστατευτικό κάγκελο, προκαλώντας πανικό στους θεατές που έτρεξαν προς τις εξόδους.

Εκπρόσωπος του κρατικού τσίρκου του Καζάν είπε στους δημοσιογράφους ότι κανείς δεν τραυματίστηκε και ότι το ζευγάρι των ελεφάντων «τα βρήκε» με την βοήθεια των εκπαιδευτών τους.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης φιλοξένησαν αργότερα σχόλια από έναν εκπαιδευτή που είπε ότι η διαφορά των δύο θηλυκών ελεφάντων δημιουργήθηκε στην προσπάθειά τους για κυριαρχία.

Ο εκπαιδευτής ζώων σημείωσε ότι μόνο στη Ρωσία υπάρχουν θηλυκοί ελέφαντες σε τσίρκο.

Το περιστατικό δεν είναι μοναδικό στα τσίρκο της Ρωσίας. Το 2019, μια αρκούδα που εκτελούσε το πρόγραμμά της σε τσίρκο στην πόλη Olonets στη βορειοδυτική Ρωσία, προσπάθησε να επιτεθεί σε έναν υπάλληλο.


Το ζώο ακινητοποιήθηκε με τη χρήση όπλων αναισθητοποίησης και κανείς δεν τραυματίστηκε σοβαρά λόγω του γεγονότος ότι φορούσε φίμωτρο.

Επίσης πριν από ένα χρόνο, ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων εξοργίστηκαν από μια άλλη παράσταση τσίρκο, στην αρένα στο Magnitogorsk, κοντά στα σύνορα του Καζακστάν, όταν μια εκπαιδευμένη τίγρης κατέρρευσε στα μέσα της παράστασης ενώ πραγματοποιούσε μια άσκηση. Η τίγρης σύρθηκε έξω από τη σκηνή από υπαλλήλους που την τράβηξαν από την ουρά, γεγονός που σόκαρε τους θεατές.

Πηγή: ethnos.gr
Διαβάστε επίσης:

Ποδηλασία: Ο Διαμαντόπουλος νέος πρόεδρος της ΕΟΠ

Σήμερα 23 Μαρτίου γιορτάζουν

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics