Breaking News
27 Μαρτίου 2021

Α1 Ανδρών, 7η αγωνιστική: Συναρπαστικός αγώνας με συγκλονιστικό φινάλε και παλικαρίσιο βαθμό για τη νεοφώτιστη
Γιάννης Κορακής  

 

Συναρπαστικό ματς με φινάλε γκραν γκινιόλ έγινε στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, την τυπική έδρα της ΑΕΚ, ανάμεσα στη νεοφώτιστη της κατηγορίας Ένωση και τον Υδραϊκό, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής, με την οποία επανεκκινεί το πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ΑΕΚ κατάφερε να κοντράρει γερά το φαβορί και να πάρει τελικά την πολύτιμη ισοπαλία 5-5 στο φινάλε με πρωταγωνιστή τον Μαυροβούνιο Νίκολα Βούσκεβιτς.

Το παιχνίδι ήταν σκληρό με κλειστές άμυνες και είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι, με την ομάδα του Βολτυράκη να δείχνει ότι έχει το πάνω χέρι στο τρίτο οκτάλεπτο κυρίως, όταν είχε φτάσει να προηγείται με δύο γκολ διαφορά (3-5). Στην τελευταία περίοδο, όμως, οι παίκτες του Δάνδολου, παθιασμένοι και αποφασισμένοι, κατάφεραν να περιορίσουν με την καλή τους άμυνα τους Υδραίους και να να βρουν λύσεις επιθετικά, που τους έδωσαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Ο Ντούσαν Βούκσεβιτς (Νο 5) ήταν ο εκτελεστής (πρώτος σκόρερ του ματς με 3 γκολ) και ανέλαβε δράση για την ΑΕΚ στο τελευταίο οκτάλεπτο. Κατ’ αρχάς μείωσε σε 4-5 στο 3.14 πριν από τη λήξη του αγώνα και στη συνέχεια ήταν αυτός που ισοφάρισε στο τελικό 5-5. Πολύ καλός για την ΑΕΚ και ο Βέκκος που πέτυχε τα άλλα δύο γκολ. Η ΑΕΚ ανέβηκε στους 5 βαθμούς, ενώ ο Υδραϊκός, παρά την ισοπαλία είναι ακόμα στα ψηλά με 12.

ΑΕΚ – ΥΔΡΑΪΚΟΣ 5-5

Οκτάλεπτα: 2-3, 0-0, 1-2, 2-0.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάνδολος): Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος, Κουτσιαλής, Βούκσεβιτς 3, Κουλιεράκης, Γιαννουρής, Παυλιδάκης, Στελλάτος, Βέκκος 2, Μαυρωτάς Α. Κατσινούλας, Ζώρζος, Παππάκος.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Πολογεώργης, Τσιρτσάκης 1, Θαλασσινός, Κοκκινάκης 1, Παπασηφάκης 2, Μακαντώνης, Μπλάνης, Αργυρόποουλος Κ. Φώσκολος. Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης 1, Παρτσόγλου, Καλαμβόκης, Χατζηγούλας.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Μπιράκης
SPORTS3.gr
Διαβάστε επίσης:

Σήμερα 27 Μαρτίου γιορτάζουν

Σε τεχνητό κώμα ο πρωταθλητής του σκι, που είχε τρομακτική πτώση (vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics