Breaking News
27 Μαρτίου 2021

Ξίφος Ασκήσεως – Παγκόσμιο Κύπελλο: Η Χαλδαίου στις «32»
Αγγελική Βύζικα  

 

Καλή εμφάνιση έκανε η Μαρία Ελένη Χαλδαίου στο παγκόσμιο κύπελλο ξίφους ασκήσεως, στην Ντόχα, που είναι και το τελευταίο κριτήριο, για την ολυμπιακή κατάταξη, της πρώτης προκριματικής φάσης.

Η Χαλδαίου έκανε αρχικά 3 νίκες και 3 ήττες, στον προκριματικό όμιλο νικώντας τη Βρετανή Μπέντμορ με 5-3, την Τσέουν με το ίδιο σκορ όπως και την Κάνο, ενώ ηττήθηκε από τις Σάουερ (3-5), Μίναρικ (2-5) και Καταάρζι (4-5). Βρέθηκε έτσι στο Νο 69 της κατάταξης και πέρασε μπάι, το πρώτο νοκ άουτ από τις 128 ξιφομάχους της διοργάνωσης.

Στο σημαντικό παιχνίδι για τις 64 επικράτησε της Ουκρανής Ολγας Σόιτ με 15-11 και αγωνίζεται αύριο (Κυριακή, 10:30), στην προσπάθειά της για τις «32» με αντίπαλο την Αμερικανή Λι Κίφερ.

Στους αγώνες συμμετείχαν ακόμη ο Νίκος Κοντοχριστόπουλος και η Κατερίνα Κοντοχριστοπούλου, οι οποίοι με δύο νίκες δεν κατάφεραν να προχωρήσουν και έμειναν στην 113η και 110η θέση, αντίστοιχα.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης:

Αισιόδοξο φινάλε για Κελαϊδίτη - Μαγοπούλου στη Σόφια[vid]

ΑΕΚ – Υδραϊκός 5-5

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics