Breaking News
19 Αυγούστου 2021

Λευτέρης Αυγενάκης: Το υπόλοιπο πρόγραμμα του υφυπουργού Αθλητισμού
Αγγελική Βύζικα  

 

Στα Χανιά θα βρεθεί αύριο (Πέμπτη, 19 Αυγούστου), ο Λευτέρης Αυγενάκης. Στις 12:00 ο υφυπουργός Αθλητισμού θα συναντηθεί στο Δημαρχείο με τον δήμαρχο, Παναγιώτη Σημανδηράκη και στις 13:00 θα παρευρεθεί στην τιμητική εκδήλωση που διοργανώνει ο Δήμος Χανίων για την «αργυρή» Ολυμπιονίκη, Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών.

Στις 14:15 θα πραγματοποιήσει σύσκεψη στο Ναυταθλητικό Κέντρο (κολυμβητήριο Νέας Χώρας) με τη νέα διοίκηση του ΕΑΚ Χανίων, τον διευθύνοντα σύμβουλο Άρη Παπαδογιάννη και το συμβούλιο του ΟΑΚ, σωματεία και αθλητικούς φορείς του νομού. Στις 17:45 θα επισκεφθεί τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΟ Χανιά στην προπόνησή της στη Μοναχή Ελία.
sports3.gr
Διαβάστε επίσης

Σχετικά Άρθρα

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics