Breaking News
02 Οκτωβρίου 2021

Τις 15 αθλήτριες που θα συμπεριλάβει στην αποστολή της Ελλάδας για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων Γυναικών (Νετάνια, 10-17 Οκτωβρίου), ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή προπονήτρια, Αλεξία Καμένου.

 

Οι 15 πολίστριες που θα συγκροτήσουν την Εθνική μας Ομάδα υδατοσφαίρισης Νέων γυναικών (Κ20) η οποία και θα μετάσχει στο αντίστοιχο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα (Νετάνια, 10-17 Οκτωβρίου) είναι οι εξής:

Αθηνά-Δήμητρα Γιαννοπούλου, Κατερίνα Ζαφειράκη, Ελένη Κανετίδου, Σταματίνα Καϊάφα, Ιουλία - Άννα Κοντονή, Ευαγγελία Καρύτσα, Ευφροσύνη Κατσιμπρή, Μαργαρίτα Μπιτσάκου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ειρήνη Νίνου, Μαρία-Σωτηρία Ρακιντζή, Χριστίνα Σιούτη, Φωτεινή Τριχά, Σοφία Τορνάρου και Ελευθερία Φουντωτού.
onsports.gr

Διαβάστε επίσης:

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics