Breaking News
30 Οκτωβρίου 2021

Με τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό να μεγαλώνουν το απόλυτο των επιτυχιών συνεχίστηκαν σήμερα τα πρωταθλήματα της Α1 εθνικής κατηγορίας στην επιτραπέζια αντισφαίριση.

Στους άνδρες οι δύο επικεφαλής των ισάριθμων ομίλων πέτυχαν από δύο νίκες στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και μετά από τρεις αγώνες βρέθηκαν μόνοι πρώτοι στην κορυφή της βαθμολογίας. Με δύο Έλληνες στη σύνθεσή τους ήταν ανώτεροι στα παιχνίδια τους και το επιβεβαίωσαν. Ξεχώρισε η νίκη του Παναθηναϊκού εναντίον της ΑΕΚ με 3-1, όχι μόνο γιατί η «Ένωση» είναι η πρωταθλήτρια Ελλάδας του 2019 και του 2020, αλλά και γιατί οι «πράσινοι» την υποχρέωσαν στην πρώτη ήττα της ύστερα από τρία ολόκληρα χρόνια.

 

Στις γυναίκες ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός σημείωσαν επίσης την τρίτη νίκη τους σήμερα στο ΣΕΦ και αύριο στον ίδιο χώρο δίνουν την πρώτη μεγάλη «κόντρα» τους στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. To ντέρμπι θα μεταδοθεί live μέσα από το κανάλι της ΕΦΟΕπΑ στο youtube, αύριο στις 10:00 (https://www.youtube.com/watch?v=sDCNWJR1H4Q). Στην Α2 ανδρών μετά από τα ματς, που έγιναν στο φαληρικό στάδιο προηγείται στον 1ο όμιλο ο ΑΣΕΑ Καβάλας , ενώ μετά από τους αγώνες στο κλειστό του ΓΑΣΕ, στην Ελευσίνα, είναι μπροστά στον 2ο όμιλο η Αθηνά Μαγκουφάνας, αμφότεροι χωρίς ήττα.

Διαβάστε επίσης:

 

ΠΑΟΚ – Απόλλων Σμύρνης 4-1

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics