Breaking News
25 Φεβρουαρίου 2022

Ο… δρόμος για τον μεγάλο στόχο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 είναι ανοιχτός για την Αργυρώ Μηλάκη μετά από την εξαιρετική παρουσία της στην Ελβετία.
KTEO Κρήτης


Η Ρεθυμνιώτισσα ποδηλάτισσα του Ατλα Ρεθύμνου έκανε σπουδαίες εμφανίσεις στο Grand Prix «Life’s an Omnium» κατηγορίας UCI CL2, κατακτώντας το “εισιτήριο” για τα επόμενα Παγκόσμια κύπελλα και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα.
Υπό την καθοδήγηση του προπονητή της, Γιώργου Βαρβεράκη, η Μηλάκη αγωνίστηκε στο Tissot Velodrome του Grencher της Ελβετίας, καταλαμβάνοντας την 7η θέση με 60 βαθμούς. Η βαθμολογική συγκομιδή αυτή της δίνει την πρόκριση για τα Παγκόσμια κύπελλα και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, καθώς έφτασε τους 303 βαθμούς, ξεπερνώντας κατά πολύ το όριο (250).

 Ο Ατλας στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι ήταν «μία τεράστια πρόκριση για την ίδια, τον προπονητή της, τον ΠΑΣ Άτλα Ρεθύμνου και γενικότερα για την ελληνική γυναικεία ποδηλασία».

Η συνέχεια για τη Μηλάκη περιλαμβάνει την παρουσία της στο κέντρο της παγκόσμιας ομοσπονδίας στο Aigle της Ελβετίας, για τη συμμετοχή της στα αγωνίσματα των πόντων (points) και της εξάλειψης (eilimination) το Σάββατο (26/02).

Στην ανακοίνωσή του ο Ατλας αναφέρει τα εξής: «Η οικογένεια του ΠΑΣ «Άτλας» Ρεθύμνου θέλει να συγχαρεί από καρδιάς την Αργυρώ Μηλάκη και τον Γιώργο Βαρβεράκη για αυτήν τη σπουδαία επιτυχία, αποδεικνύοντας πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο όταν η θέληση, η σκληρή δουλειά και το ταλέντο συνδυάζονται με ιδανικό τρόπο. Τόσο η πρωταθλήτρια μας, όσο και ο πετυχημένος προπονητής μας αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και είναι τιμή να μας εκπροσωπούν στις μεγαλύτερες διοργανώσεις του κόσμου».

Athlitiko.gr
Διαβάστε επίσης

Μίλτος Τεντόγλου:ονειρεύεται να γράψει το όνομά του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

 

 

 

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics