Breaking News
26 Μαΐου 2022

Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής: Με Κορακάκη στο Μπακού

 

Η Άννα Κορακάκη ηγείται της ελληνικής αποστολής στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής στο Μπακού.

Ελπίδες για νέα διάκριση έχει η Ελλάδα στην σκοποβολή με την Άννα Κοράκακη διάκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο σκοποβολής, που θα διεξαχθεί στο Μπακού από τις 26 Μαΐου έως τις 7 Ιουνίου.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο θα συμμετάσχει στα 10 μέτρα αεροβόλου και στα 25 μέτρα πιστόλι. Ο αδερφός της Διονύσης Κορακάκης, θα αγωνιστεί στα 10 μέτρα, ενώ τα δύο αδέρφια θα αγωνιστούν και στο μεικτό ομαδικό στα 10 μέτρα αεροβόλου πιστολιού.

Στο ομαδικό σκιτ, θα αγωνιστούν οι Μπάμπης Χαλιαδάκης, Νίκος Μαυρομάτης και Μάκης Μίτας. Στο μεικτό σκιτ θα αγωνιστούν οι τρεις τους και ο Νίκος Φραντζεσκάκης.

Στο μεικτό σκιτ θα αγωνιστούν ο Μίτας με την Εμμανουέλα Κατζουράκη. Στο τραπ ανδρών θα αγωνιστεί ο Γιάννης Χατζητσακίρογλου.
onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Στο Κολυμβητήριο Ηρακλείου οιί Αγώνες Ανοικτής Κατηγορίας «Τσέτσο Γκολομεέβ»

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics