Breaking News
24 Ιουλίου 2022

Πανέτοιμος για τη Ρώμη και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα είναι ο Ανδρέας Βαζαίος, ο οποίος κατέκτησε τρία χρυσά μετάλλια στο Εθνικό (open) Πρωτάθλημα Κολύμβησης που έγινε με απόλυτη επιτυχία στη κλειστή πισίνα του ΟΑΚΑ το διάστημα από 19-22 Ιουλίου.

 

Ο αθλητής του Ομίλου Φίλων Νέας Ιωνίας ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί στα 100μ. πεταλούδας (53.07), 200μ. πεταλούδας (1:58.06) και στα 200μ. μικτής (2:01.19.

Ο Ανδρέας Βαζαίος μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, τόνισε:

«Μια γεμάτη χρονιά με πολλές υποχρεώσεις μέσα στη πισίνα αλλά και εκτός αφού τελειώνω το μεταπτυχιακό μου. Για αυτό και πήρα τη δύσκολη απόφαση να μην αγωνιστώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Έτσι έκρινα με τους προπονητές μου και στην απόφασή μου αυτή είχα και τη στήριξη της ομοσπονδίας και την ευχαριστώ πολύ. Οι Μεσογειακοί πήγαν πολύ καλά, επέστρεψα στην Ελλάδα για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Η Ρώμη και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα αποτελεί μεγάλο στόχο. Θα κάνω μια πολύ καλή προετοιμασία για να είμαι και πάλι στους πρωταγωνιστές».

Onsports.gr
Διαβάστε επίσης

Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας

 

 

 

 

Με μπαράζ εκπλήξεων στους άνδρες το 1ο WTT Champions

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics