Breaking News
10 Μαΐου 2023

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο στην Ουγγαρία ο Ομ. Μοστιτσόγλου

Συμμετοχή σε μια διεθνή διοργάνωση κανόε καγιάκ θα έχει ο Ομηρος Μοστιτσόγλου, αθλητής του ΝΟ Χανίων.

Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε μια διοργάνωση παγκοσμίου επιπέδου, όπου πρόκειται συγκεκριμένα για το Παγκόσμιο Κύπελλο κανόε καγιάκ σπριντ θα έχει ο Ομηρος Μοστιτσόγλου.

Ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Χανίων ο οποίος προπονείται στον Πόρο υπό τις οδηγίες του προπονητή, Αντώνη Λαδά, θ’ αγωνιστεί συγκεκριμένα στην Ουγγαρία μέχρι και την ερχόμενη Κυριακή 14 Μαΐου. Μαζί του θα είναι και ένας ακόμη Ελληνας αθλητής, ο Στέφανος Δημόπουλος.

 

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι αγώνας που εντάσσεται στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προετοιμασίας εν όψει των παγκοσμίων και πανευρωπαϊκών διοργανώσεων που θ’ ακολουθήσουν για τον Ομηρο Μοστιτσόγλου, που θεωρείται ένας πολύ ικανός και φιλόδοξος αθλητής.
athlitiko.gr
Ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο.
Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Όλα τα ζώδια 10/05

 

 

 

 

Ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης-Ποιος θα κερδίσει; Ο Αλέξης ή ο Κυριάκος;(vid)

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics